Català / Español / English  ·  TEL. 937 610 596 · EMAIL fonlladosa@escolesfonlladosa.cat
Català / Español / English  · 

Serveis

PERMANÈNCIES
3 Fotos

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS


PERMANÈNCIES. Destinada a Infantil i Primària. Cada dia de les 17,00 h. a les 18:30 h. es realitzen diferents activitats educatives i lúdiques (tasques escolars, plàstica, informàtica, jocs, etc.).

ANGLÈSDestinada a alumnes d'Infantil, Primària, Secundària i Adults. Mireu http://www.fonlladosaenglish.com/

NATACIÓ. Destinada a Infantil i Cicle Inicial de Primària. Els dijous o divendres de les 18,15h. a les 19,00 h. o de les 19,00 h a les 19,45 h. Lloc: Mesmalgrat. Responsables Marina Clapés i Miquel Àngel Tabarés.

ESCOLA ESPORTIVA. Per a Infantil i Primària. Dilluns i dimecres de les 17,00 h a les 18,00 h. Responsable Miquel A. Tabarés. 

ESCACS. Des de 3r de Primària fins a 4t ESO. Els dijous de les 17,10 h a les 18,10 h. Responsable Albert Dellundé. 

Aquest curs ha estat el primer que a l’escola s’ha proposat l’activitat extraescolar d’escacs. Els alumnes apuntats han anat millorant en les diferents fases del joc i alhora, de manera transversal, millorant el raonament, l’atenció, la capacitat de càlcul i la visió abstracte i espaial, àrees que es treballen principalment a través de les matemàtiques. A més, han iniciat el  desenvolupament d’un sentit estratègic i tàctic interessant que no tenien quan van començar i que de ben segur els farà passar molt bones estones a mesura que vagin jugant. Una activitat que recomanem a tothom, especialment als estudiants en formació per poder potenciar les seves qualitats mentre passen una bona estona!