Català / Español / English  ·  TEL. 937 610 596 · EMAIL fonlladosa@escolesfonlladosa.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

EXPOSICIÓ "BRIGADISTES RETURN" 4t ESO L'ENFONSAMENT DE EL CIUTAT DE BARCELONA - CENTRE CÍVIC DE MALGRAT

27-11-2018

L'EXPOSICIÓ ES CENTRA EN EL PROCÉS DE CREACIÓ DEL MONUMENT DEDICAT A AQUELLS QUE VAN MORIR EN L'ENFONSAMENT, ALS QUE VAN SOBREVIURE A L'ATAC I ELS QUE VAN ANAR A RESCATAR-LOS. HI HAURÀ OBRES D'ART QUE MOSTRARAN CONTRIBUCIONS LOCALS I INTERNACIONALS, D'ESCOLES D'ALEMANYA I AUSTRÀLIA, I TAMBÉ INTERPRETACIONS ARTÍSTIQUES DELS BRIGADISTES A BORD DE EL CIUTAT DE BARCELONA EN AQUEST DIA FATAL. "BRIGADISTES RETURN" RESSALTA LA IMPORTÀNCIA DE LA COL·LABORACIÓ PER RECORDAR UN GRAN ACTE HISTÒRIC DE SOLIDARITAT. ÉS PER AIXÒ QUE ES CONVIDA A L'ALUMNAT DE MALGRAT A CREAR POSSIBLES DISSENYS QUE PUGUIN PLASMAR-SE ALS ULLS DE BOU DEL VAIXELL.

L'ARTISTA ROB MCDONALD TAMBÉ MOSTRARÀ UN LA INSTAL·LACIÓ DELS PRIMERS 30 BRIGADISTES, QUE FORMARÀ PART DEL MONUMENT COMMEMORATIU FINAL.

PRÈVIAMNET , ELS ALUMNES D'HISTÒRIA CONTEMPORÀNIA DE CATALUNYA  HAN PREPARAT UNES PRESENTACIONS ADREÇADES A LA RESTA DEL GRUP DE 4t ESO ON S'EXPLIQUEN ELS FETS D'AQUELL DIA TERRIBLE  (30 DE MAIG DE 1937) DAVANT LA COSTA DE MALGRAT.


Xarxes socials: