Català / Español / English  ·  TEL. 937 610 596 · EMAIL fonlladosa@escolesfonlladosa.cat

Notícies

Donació de sang a les Escoles Fonlladosa

03-03-2017

3r d’ESO al servei a la comunitat: la donació de sang

“Per cada gota de sang, un somriure”

 

L’equip de professores que coordinen el projecte del servei comunitari volem felicitar des d’aquesta plataforma els alumnes de 3r d’ESO per l’entusiasme, ganes, creativitat, dedicació i esforç demostrats des del principi d’aquest curs 2016-17. Fruit d’aquesta implicació, estan elaborant un munt de material, que aviat us arribarà, amb l’objectiu de fer una molt bona campanya (tríptics, creació d’un concurs per triar l’eslògan i un altre per triar logotip, carta per adreçar-la a les entitats i a l’ajuntament per fer saber la campanya, creació d’un vídeo per fer arribar a tothom, cançó per posar banda sonora a la campanya, enquesta per passar als donants el dia 4 d’abril, pancarta per posar a la façana de l’escola el dia de la donació, cartells per anunciar-ho a tot el poble, preparació d’un PowerPoint per fer una xerrada prèvia al dia de la donació...). Tots aquests ingredients ens fa pensar que el projecte arribarà a bon port. També volem felicitar els altres cursos d’ESO per col·laborar en diverses activitats que s’han muntat al voltant del tema del projecte de 3r: la donació de sang.

Aprofitem l’article per recordar dues dates:

  • 23 de març: es farà una jornada de sensibilització a l’escola on participaran tots els alumnes de l’escola i serà una activitat oberta a tothom.

 

  • 4 d’abril: culminarà el projecte i serà el dia que les Escoles Fonlladosa es convertiran en seu del Banc de Sang i podreu venir tots a col·laborar en el projecte. Com? Donant sang. Per tant, agafeu l’agenda i tingueu en compte sobretot aquest dia: 4 d’abril de 2017!

I recordeu l’eslògan guanyador de la campanya: “Per cada gota de sang, un somriure”.

Núria Gil

Lluïsa Forroll

Cristina Fors


Xarxes socials: